4X4 BAND TESTWINNAARS

/  
 
 

 

Wilt u meedoen?

U kunt uw beoordeling van uw band rechtstreeks toevoegen onder 'autobandentest'. Wilt u regelmatig beoordelingen en reviews schrijven? Dan bevelen wij u het gratis lidmaatschap aan. Op www.autobandentest.com kunt u zich bij 'Inschrijven' aanmelden, met één druk op de knop.

De groten en de nichespelers in de 4x4 banden test

4x4 banden zijn er, net als gewone zomer- en all season banden, in verschillende uitvoeringen, aangezien niet iedereen dit type band daadwerkelijk voor off roading gebruikt. Voor zwaardere auto's zoals SUV's deze banden ook bij uitstek geschikt. 4x4 banden worden aangeboden door de grote bekende merken, maar ook door kleinere niche fabrikanten. Een aantal 4x4 banden blinkt uit in grip en handling, andere in duurzaamheid, stugheid en slijtvastheid.

4x4 bandentest

In een 4x4 bandentest waarvan op deze website een heel aantal te lezen zijn komen de zelfde aspecten van een band naar voren, zoals grip op een nat en op een droog wegdek, en de remweg onder verschillende omstandigheden, maar die aspecten zijn natuurlijk in verschillende mate van belang voor een 4x4, met het oog op het beoogde doel. Niet iedere 4x4 band past onder uw auto. Na goed na welke maat u nodig heeft en of de band in de breedte ook past. Win hierover bij uw dealer wat meer informatie in. U kunt op deze website de gebruikerservaringen van anderen lezen voordat u uw keuze definitief maakt.

De beste SUV banden

U kunt hier SUV gebruikerservaringen selecteren voor een SUV banden test. Bedenk tijdens uw keuze of u uw SUV voornamelijk in de stad en op de snelweg gebruikt, of ook op onverhard terrein, inclusief wegen met veel kiezels en losse stenen (bijvoorbeeld op vakantie!).