Wat is Autobandentest.com?

Autobandentest.com is een vertrouwde informatiebron bij het online kopen van banden. Hier kunt u eerst beoordelingen lezen – positieve en negatieve – en daarna precies de band uitkiezen die u nodig hebt. De beoordelingen worden geschreven door andere automobilisten, die hun ervaringen met een bepaalde band graag met u willen delen. En daar kunt u uw voordeel mee doen. U krijgt immers meer informatie dan wat de reclame u vertelt. Autobandentest.com is een groot, onafhankelijk consumentenplatform op internet, dat voor u de ervaringen van echte automobilisten op heel normale wegen publiceert. Banden-reviews van klanten voor klanten.

AUTOBANDENTEST.COM IS DE PERFECTE AANVULLING OP DE TRADITIONELE BANDENTESTS

Voordat u een band koopt, heeft u normaal gesproken graag wat informatie: u luistert naar advies van vrienden, u leest testrapporten of u vraagt eens bij de vakhandel of garage bij u in de buurt. Nu is er ook Autobandentest.com: deze website is een extra informatiebron voor u. Lees wat andere autobezitters uit hun persoonlijke ervaring over een bepaalde band te zeggen hebben en doe er uw voordeel mee!

DELTICOM AG - BEDRIJFSGEGEVENS

Ons adres: Delticom AG - Brühlstr. 11. 30169 Hannover Germany

Op onze website bieden wij links naar andere sites aan, als service voor u. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud van gekoppelde sites en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor de juistheid of volledigheid ervan etc.