ALL SEASON BAND TESTWINNAARS

/  
 
 

 

All season banden test: Nieuwe merken

In de all season banden test vind je van alle merken en honderden banden, bekend en onbekend de gebruikerservaringen van duizenden mensen die het hele jaar doorrijden op hun all season banden, zoals de Michelin CrossClimate, de Hankook Mileage Plus II H725 en de Yokohama Avid TRZ. Laat je niet afschrikken door merken waar je nog nooit eerder van hebt gehoord. In Japan hebben veel mensen nog nooit van Michelin gehoord, laats staan van Vredestein! Dat wil niet zeggen dat er in Japan geen goede banden worden geproduceerd. In tegendeel! Japan is wereld marktleider met Bridgestone terwijl Yokohama inmiddels ook in veel landen bekend is. Zuid-Korea's Hankook, Kumho en Nexen groeien al decennialang met dubbele cijfers.

Tienduizenden beoordelingen

In de all season banden test staan tienduizenden beoordelingen, geschreven door mensen zoals jij! Bij een all-season band, meer dan bij zomerbanden en winterbanden ben je natuurlijk benieuwd of de band inderdaad het hele jaar door goed presteert, en of goede prestaties in bepaalde opzichten, zoals een korte remweg op een glad wegdek niet te zeer ten koste zijn gegaan van andere prestaties zoals rijcomfort en brandstofverbruik. Al deze eigenschappen komen aan bod in deze beoordelingen. Vergeet ook niet zelf een beoordeling te schrijven!

Vergelijk

Door gebruik te maken van onze all season banden test ben je beter in staat een afweging te maken tussen al die verschillende banden. Een all season band bespaart je de moeite en het geld dat je investeert in een aparte set winterbanden. Maar dan moet de band wel betrouwbaar zijn natuurlijk. Door informatie over de ervaring van honderden anderen met een specifieke band te lezen, overzichtelijk samengevat in een aantal sterren, weet je zeker dat je geen miskoop doet.